Onze afdelingen

Twijfel jij nog over wat de afdelingen inhouden of dat de functie geschikt is voor jou? Kijk dan een van onderstaande video’s waarbij een medewerker uit het werkveld vertelt en laat zien wat de afdelingen inhouden.

binnentuin
Parkeergarage Purmerend
Survey medewerker Prommenz

Ondersteuning

Video afspelen

Ruimte & Ontwikkeling

Prommenz begeleid je graag bij jouw ruimtelijke ontwikkelingen, van klein tot groot project. Wij organiseren al het papierwerk, onderzoek, en verzorgen goed overleg met alle betrokken partijen. Op onze website zijn al onze producten nog eens op een rijtje gezet, tevens vind je daar onze referentieprojecten. Meer weten en advies op maat? Onze adviseurs staan voor je klaar!
Video afspelen

Infra

Infra is meer dan een weg alleen. Infra is het netwerk voor een mobiele en stabiele samenleving. De engineering van woonwijken, bedrijventerreinen, begraafplaatsen, winkelcentra of natuurgebieden pakken wij met een frisse en nuchtere kijk op. Communicatie met de directe projectomgeving is daarbij ons belangrijkste speerpunt.
Video afspelen

Survey

De traditionele wijze van meten vult Prommenz in met de moderne apparatuur. Prommenz zorgt voor nauwkeurige 3D modellering door middel van monitoring en maatvoering van zowel infrastructuur als vastgoed. Daarnaast verzorgen wij revisiemetingen. Kortom, wij brengen uw ruimtelijke omgeving (opnieuw) in beeld.
Video afspelen

Milieu

Elk project begint met inzicht in de huidige kwaliteit van grond- of bouwstof. De milieukwaliteit is inmiddels een onmiskenbaar facet van het gehele bouwproces. Prommenz heeft de expertise om het juiste inzicht te bieden in de kwaliteit van de bodem, waterbodem, asfalt of funderingsmateriaal.
Binnentuin Smit Groenadvies

Smit Groen

Bij elk project stellen wij het groen, duurzaamheid en natuur voorop. Wij ontwerpen en adviseren in de publieke en private sector op het gebied van nieuwe woningbouw ontwikkelingen, recreatiegebieden, sportcomplexen, natuurgebieden en openbare ruimte.
Vogel- en vleermuishuizen Westfries museum Hoorn

Smit Ecologie

Het beheer en onderhoud, maar ook de ontwikkeling van nieuwe natuur is een belangrijk aspect voor het behouden en versterken van de biodiversiteit.

Buro Mien Ruys

Je kan bij ons terecht van particuliere tuinen tot grote zorginstellingen, van kleine dakterrasjes tot parken, woonwijken en bedrijventerreinen, zowel in nieuwbouw situaties als bij renovatie van groen erfgoed.

Een frisse kijk op ruimte

En heb jij een frisse kijk?

De veelzijdigheid binnen Prommenz biedt de kans om je te ontplooien. Staat jouw expertise er niet bij?
Open sollicitaties zijn zeer welkom.

Bodemonderzoek Milieu veldwerk
Medewerkers Prommenz kantoor
Medewerker Infra

Uitgelichte vacatures

Imker voor Prombeez

Imker voor Prombeez

Wij zijn opzoek naar een enthousiaste imker die samen met ons Nederland een stukje mooier wil maken. Jouw werkzaamheden bestaan uit het onderhouden van bijenkasten die op locaties van onze klanten geplaatst worden. Daarnaast ben jij als imker uithangbord en vraagbaak voor onze klanten die een kas...
Medewerkers Infra Prommenz

Manager Civiele Techniek

32-40
Schagen en/of Purmerend
In deze functie geef je leiding aan het team Infra (30 medewerkers) en ben je verantwoordelijk voor de realisatie van de gestelde doelstellingen. Deze doelstellingen stel je op aan de hand van je operationele plan voor Infra waarin de strategie ook wordt uitgelicht. Het behalen van deze doelstell...
Vogel- en vleermuishuizen Westfries museum Hoorn

Veldwerker voor ecologisch onderzoek

Omgeving Amsterdam, Haarlem, Purmerend en het Gooi
Wij zijn op zoek naar enthousiaste veldwerkers die mee willen werken aan ecologisch onderzoek in het kader van de Wet natuurbescherming. Jouw werkzaamheden zullen bestaan uit het uitvoeren van soortgericht onderzoek naar de aanwezigheid en verblijffuncties van beschermde diersoorten. Hierbij gaat...
Prommenz Infra medewerker

Projectleider Civiele Techniek

32-40
Schagen en/of Purmerend
Als projectleider geef je leiding aan de medewerkers in jouw projecten. Daarnaast bouw je een relatienetwerk op en ben je verantwoordelijk voor een gestroomlijnd werkproces, de planning, offerte trajecten en het waarborgen van de kwaliteit.