Leuke dingen

binnen Prommenz

Bij Prommenz & Smit Groenadvies laten we iedereen in zijn of haar waarde, je hoeft je niet anders voor te doen. We gaan informeel met elkaar om maar er wordt ook hard gewerkt. Door de informele sfeer die er hangt, wordt er het beste uit een ieder gehaald. We hebben een vernieuwde, frisse werkplek die ervoor zorgt dat onze medewerkers gemotiveerd en productief zijn.

Overleg Buro Mien Ruys
Prommenz kantoor
Purmerend bos
Prommenz Tropical BBQ personeel

Altijd in voor een feestje

Wie hard werkt verdient ook eens in de tijd een feestje. Prommenz geeft om deze reden dan ook af en toe een personeelsuitje of personeelsfeestje. De vrijdagmiddag borrel mag daarnaast ook niet ontbreken.

Eens in de maand geeft iemand van de medewerkers een kennisdeling. We zijn er namelijk van overtuigd dat we van elkaar kunnen leren en kennis en kunde moet met elkaar worden gedeeld. Alleen samen maken we Nederland een stukje mooier.

Naast de leuke feestjes en de kennisdelingen is er altijd ruimte voor eigen initiatieven! Heb jij een leuk of innoverend idee wat ons als bedrijf kan verbeteren? Als medewerker wordt er altijd geluisterd naar je input! 

Daarom! Werken
bij Prommenz

Informele
werksfeer

Vernieuwde, frisse werkplek

Eigen
initiatief

Leuke uitjes
en feestjes

Vrijdagmiddag
borrel

Maandelijkse
kennisdeling

Samen Nederland mooier maken

Play Video

Wij zijn Prommenz

Hoe is het om te werken in een jong, dynamisch bedrijf, waarbij we met zijn allen Nederland iedere dag een stukje mooier maken? We laten het je graag zien in dit filmpje ‘werken bij Prommenz’.

Uitgelichte vacatures

Projectleider Ecologie

32-40
Schagen en/of Purmerend
Om Nederland iedere dag een stukje mooier te maken zijn wij op zoek naar een gedreven Projectleider Ecologie. Bij Prommenz en Smit Groenadvies zetten we ons met passie in voor een groen en duurzaam Nederland met een oog voor de behoeften van onze klanten.

Toezichthouder Infra

32-40
Schagen en/of Purmerend
In de rol van toezichthouder toets je het project op kwaliteit, juistheid en volledigheid. Daarnaast zorg je voor de technische advisering, ben je aanspreekpunt voor aannemers, bewoners en gebruikers.
Parkeergarage Purmerend

Projectleider Survey

32-40
Schagen en/of Purmerend
‌Als projectleider geef je leiding aan de medewerkers in jouw projecten. Daarnaast bouw je een relatienetwerk op en ben je verantwoordelijk voor een gestroomlijnd werkproces. Jouw team bestaat uit landmeters, maatvoerders en werkvoorbereiders. Je bent zelf verantwoordelijke voor de planning, offe...
Overleg Buro Mien Ruys

Tuin- en Landschapsarchitect

28-40
Schagen en/of Purmerend
Wij zoeken een tuin- en landschapsarchitect met een praktische insteek en ruime kennis van beplantingen. Je werkt als onderdeel van het ontwerpteam aan vele verschillende ontwerpopgaven. Als architect ben je het aanspreekpunt tussen opdrachtgevers, bewoners en opdrachtnemers. Je vindt het een uit...