Leuke dingen

binnen Prommenz

Bij Prommenz & Smit Groenadvies laten we iedereen in zijn of haar waarde, je hoeft je niet anders voor te doen. We gaan informeel met elkaar om maar er wordt ook hard gewerkt. Door de informele sfeer die er hangt, wordt er het beste uit een ieder gehaald. We hebben een vernieuwde, frisse werkplek die ervoor zorgt dat onze medewerkers gemotiveerd en productief zijn.

Overleg Buro Mien Ruys
Prommenz kantoor
Purmerend bos
Prommenz Tropical BBQ personeel

Altijd in voor een feestje

Wie hard werkt verdient ook eens in de tijd een feestje. Prommenz geeft om deze reden dan ook af en toe een personeelsuitje of personeelsfeestje. De vrijdagmiddag borrel mag daarnaast ook niet ontbreken.

Eens in de maand geeft iemand van de medewerkers een kennisdeling. We zijn er namelijk van overtuigd dat we van elkaar kunnen leren en kennis en kunde moet met elkaar worden gedeeld. Alleen samen maken we Nederland een stukje mooier.

Daarom! Werken
bij Prommenz

Informele
werksfeer

Vernieuwde, frisse werkplek

Gezellige
collega’s

Leuke uitjes
en feestjes

Vrijdagmiddag
borrel

Maandelijkse
kennisdeling

Samen Nederland mooier maken

Video afspelen

Wij zijn Prommenz

Hoe is het om te werken in een jong, dynamisch bedrijf, waarbij we met zijn allen Nederland iedere dag een stukje mooier maken? We laten het je graag zien in dit filmpje ‘werken bij Prommenz’.

Uitgelichte vacatures

Imker voor Prombeez

Imker voor Prombeez

Wij zijn opzoek naar een enthousiaste imker die samen met ons Nederland een stukje mooier wil maken. Jouw werkzaamheden bestaan uit het onderhouden van bijenkasten die op locaties van onze klanten geplaatst worden. Daarnaast ben jij als imker uithangbord en vraagbaak voor onze klanten die een kas...
Medewerkers Infra Prommenz

Manager Civiele Techniek

32-40
Schagen en/of Purmerend
In deze functie geef je leiding aan het team Infra (30 medewerkers) en ben je verantwoordelijk voor de realisatie van de gestelde doelstellingen. Deze doelstellingen stel je op aan de hand van je operationele plan voor Infra waarin de strategie ook wordt uitgelicht. Het behalen van deze doelstell...
Vogel- en vleermuishuizen Westfries museum Hoorn

Veldwerker voor ecologisch onderzoek

Omgeving Amsterdam, Haarlem, Purmerend en het Gooi
Wij zijn op zoek naar enthousiaste veldwerkers die mee willen werken aan ecologisch onderzoek in het kader van de Wet natuurbescherming. Jouw werkzaamheden zullen bestaan uit het uitvoeren van soortgericht onderzoek naar de aanwezigheid en verblijffuncties van beschermde diersoorten. Hierbij gaat...
Prommenz Infra medewerker

Projectleider Civiele Techniek

32-40
Schagen en/of Purmerend
Als projectleider geef je leiding aan de medewerkers in jouw projecten. Daarnaast bouw je een relatienetwerk op en ben je verantwoordelijk voor een gestroomlijnd werkproces, de planning, offerte trajecten en het waarborgen van de kwaliteit.