Leuke dingen

binnen Prommenz

Bij Prommenz & Smit Groenadvies laten we iedereen in zijn of haar waarde, je hoeft je niet anders voor te doen. We gaan informeel met elkaar om maar er wordt ook hard gewerkt. Door de informele sfeer die er hangt, wordt er het beste uit een ieder gehaald. We hebben een vernieuwde, frisse werkplek die ervoor zorgt dat onze medewerkers gemotiveerd en productief zijn.

Overleg Buro Mien Ruys
Prommenz kantoor
Purmerend bos
Prommenz Tropical BBQ personeel

Altijd in voor een feestje

Wie hard werkt verdient ook eens in de tijd een feestje. Prommenz geeft om deze reden dan ook af en toe een personeelsuitje of personeelsfeestje. De vrijdagmiddag borrel mag daarnaast ook niet ontbreken.

Eens in de maand geeft iemand van de medewerkers een kennisdeling. We zijn er namelijk van overtuigd dat we van elkaar kunnen leren en kennis en kunde moet met elkaar worden gedeeld. Alleen samen maken we Nederland een stukje mooier.

Naast de leuke feestjes en de kennisdelingen is er altijd ruimte voor eigen initiatieven! Heb jij een leuk of innoverend idee wat ons als bedrijf kan verbeteren? Als medewerker wordt er altijd geluisterd naar je input! 

Daarom! Werken
bij Prommenz

Informele
werksfeer

Vernieuwde, frisse werkplek

Eigen
initiatief

Leuke uitjes
en feestjes

Vrijdagmiddag
borrel

Maandelijkse
kennisdeling

Samen Nederland mooier maken

Play Video

Wij zijn Prommenz

Hoe is het om te werken in een jong, dynamisch bedrijf, waarbij we met zijn allen Nederland iedere dag een stukje mooier maken? We laten het je graag zien in dit filmpje ‘werken bij Prommenz’.

Uitgelichte vacatures

Senior Adviseur Ruimtelijke Ordening

Senior Adviseur Ruimtelijke Ordening

32-40
Schagen en/of Purmerend
Als Adviseur ben jij in staat om zelfstandig ruimtelijke procedures te doorlopen. Samen met het team ondersteunen wij elkaar en staan wij elkaar bij tijdens de uitvoering van de multidisciplinaire projecten. Je draagt met jouw ervaring creatieve en verfrissende ideeën aan en stelt duidelijke en v...

Landmeter/Maatvoerder

32-40
Schagen en/of Purmerend
Je bent dagelijks actief op infrastructurele projecten en kunt zelfstandig de werkzaamheden uitvoeren. Je onderhoudt goed contact met al je opdrachtgevers. In overleg met onze coördinator plan je je werkzaamheden in.

Werkvoorbereider Civiele Techniek

28-40
Schagen en/of Purmerend
Als civieltechnisch werkvoorbereider werk je dagelijks aan een verscheidenheid van civieltechnische projecten. Door onze verrassende en sterk wisselende orderportefeuille wordt er steeds een beroep gedaan op jouw creativiteit en technische vaardigheden.
binnentuin

Werkvoorbereider Groen

32-40
Schagen en/of Purmerend
Als werkvoorbereider groen werk je dagelijks aan een verscheidenheid van groene projecten. Je vindt het fijn om zelfstandig te werk te gaan en je komt tot recht in teamverband. Werken met AutoCad en Autodesk Civil3D is niet nieuw voor jou. Je bent verantwoordelijk voor de uitwerking en tevens voo...