Vacatures

Smit Groen

Bij elk project stellen wij het groen, duurzaamheid en natuur voorop. Wij ontwerpen en adviseren in de publieke en private sector op het gebied van nieuwe woningbouw ontwikkelingen, recreatiegebieden, sportcomplexen, natuurgebieden en openbare ruimte.
PD_kl-23
Prommenz kantoor
binnentuin
Binnentuin Smit Groenadvies

Teamleider Groen

32-40
Schagen en/of Purmerend
Om Nederland iedere dag een stukje mooier te maken zijn wij op zoek naar een mensgerichte teamleider Groen. In de functie van teamleider Groen geef je leiding aan het team van Smit Groenadvies (15 medewerkers) en ben je mede verantwoordelijk voor de realisatie van de operationele doelen.
Toezichthouder Groen Directievoering

Toezichthouder Groen

32-40
Schagen en/of Purmerend
Vind jij het heerlijk om buiten te zijn, heb jij altijd het overzicht en ga jij met vertrouwen het gesprek met opdrachtgevers en aannemers aan? Ben jij een buitenmens met technisch inzicht die ook communicatief sterk is? Dan ben jij diegene die we zoeken!
binnentuin

Werkvoorbereider Groen

28-40
Schagen en/of Purmerend
Als werkvoorbereider groen werk je dagelijks aan een verscheidenheid van groene projecten. Je vindt het fijn om zelfstandig te werk te gaan en je komt tot recht in teamverband. Werken met AutoCad en Autodesk Civil3D is niet nieuw voor jou. Je bent verantwoordelijk voor de uitwerking en tevens voo...