Vacatures

Infra

Infra is meer dan een weg alleen. Infra is het netwerk voor een mobiele en stabiele samenleving. De engineering van woonwijken, bedrijventerreinen, begraafplaatsen, winkelcentra of natuurgebieden pakken wij met een frisse en nuchtere kijk op. Communicatie met de directe projectomgeving is daarbij ons belangrijkste speerpunt.
PD_kl-23
Prommenz kantoor
binnentuin
Brug Den Helder

3D Ontwerper Infra

32-40
Schagen en/of Purmerend
In deze functie vertaal jij in verschillende fases zoals verkenning, planuitwerking en realisatie de plannen naar gevisualiseerde 3D-ontwerpen. Afhankelijk van de complexiteit, de grootte en de hoeveelheid projecten werk je aan één of meerdere projecten tegelijkertijd.
Foto van huis in Haringhuizen

Planeconoom Infra

32-40
Schagen en/of Purmerend
In deze functie werk je nauw samen met je collega’s aan projecten binnen Prommenz Infra op het gebied van gebiedsontwikkeling, ruimtelijke ordening en grondzaken. Het adviseren over financiële zaken in als een tweede natuur voor jou.
Computer op bureau kantoor Prommenz

Senior Werkvoorbereider Civiele Techniek

32-40
Schagen en/of Purmerend
Als civieltechnisch werkvoorbereider werk je dagelijks aan een verscheidenheid van civieltechnische projecten. Door onze verrassende en sterk wisselende orderportefeuille wordt er steeds een beroep gedaan op jouw creativiteit en technische vaardigheden.
Medewerkers Infra Prommenz

Manager Civiele Techniek

32-40
Schagen en/of Purmerend
In deze functie geef je leiding aan het team Infra (30 medewerkers) en ben je verantwoordelijk voor de realisatie van de gestelde doelstellingen. Deze doelstellingen stel je op aan de hand van je operationele plan voor Infra waarin de strategie ook wordt uitgelicht. Het behalen van deze doelstell...
Prommenz Infra medewerker

Projectleider Civiele Techniek

32-40
Schagen en/of Purmerend
Als projectleider geef je leiding aan de medewerkers in jouw projecten. Daarnaast bouw je een relatienetwerk op en ben je verantwoordelijk voor een gestroomlijnd werkproces, de planning, offerte trajecten en het waarborgen van de kwaliteit.
Survey medewerker Prommenz

Directievoerder Civiele Techniek

32-40
Schagen en/of Purmerend
Als directievoerder geef je namens de opdrachtgever leiding aan het geheel van uitvoerende werkzaamheden van civieltechnische projecten. Je denkt mee in het voortraject en stemt af om het project optimaal te kunnen voorbereiden voor de uitvoering. Ook overleg je in dit stadium met diensten en bed...